ASTERIX TRACKMEETING

Vrijdag 03 juni 2022, Eindhoven

 

Asterix Trackmeeting


De Asterix Trackmeeting is een jaarlijks terugkerende wedstrijd. Zoals elk jaar wordt de wedstrijd weer gehouden in sportpark De Hondsheuvels te Eindhoven. Naast de combinatie van sportiviteit en gezelligheid biedt deze wedstrijd een unieke sprintmeerkamp (60-100-200m) en werpmeerkamp (kogel-speer-discus) in combinatie met verschillende losse onderdelen.

Mogelijk gemaakt door studenten van de Eindhovense Studenten Atletiekvereniging Asterix heeft deze wedstrijd elektronische tijdwaarneming en windmeting bij de loopnummers en windmeting bij het verspringen.

Bekijk ook onze social media Facebook, @asterixatletiek, @asterixtrackmeeting


Idéfix hoopt jou te zien op 3 juni!

Programma


Chronoloog 2022  is nog niet beschikbaar

Sprintmeerkamp 60m-100m-200m
Werpmeerkamp Kogel-Discus-Speer
Losse onderdelen: 80m (alleen C-Jun), 100m, 200m, 400m, 400mH, 800m, 3000m, Kogelstoten, Speerwerpen, Discuswerpen, Hoogspringen, Verspringen en Estaffete

Beerchase – 23:00 (tijd kan nog een beetje veranderen)

In 2018 was de Asterix Beerchase voor de eerste keer het officiele NK Beerchase. In 2022 wordt er wederom een NK Beerchase georganiseerd door Asterix.
Deze zal meteen na de wedstrijd plaatsvinden. In deze estafette dient een team van drie elk vijf keer een 200m te lopen, maar er mag pas gewisseld worden als je het glas bier óf fris leeg hebt gedronken! In totaal wordt er dus 1000m per persoon gelopen en drink je vier glazen leeg. Schrijf je in door je teamnaam en de namen van de drie teamleden te mailen naar wedstrijd@asterixatletiek.nl.

 


Inschrijven


In 2022 zal onze wedstrijd gehouden worden op vrijdag 3 juni in Eindhoven. De inschrijvingen openen binnenkort op atletiek.nu. Meer informatie vind je later ook op atletiek.nu. Voor-inschrijven kan tot woensdag 1 juni, 23:59.

Vrijwilligen

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Super! Voor vrijwilligers verzorgen wij gratis het avondeten voor de wedstrijd. Opgeven als vrijwilliger kan binnenkort via dit formulier.

Kosten

Losse onderdelen €4,00
Sprintmeerkamp/werpmeerkamp €10,00


Sponsoren


De Asterix Trackmeeting wordt mede mogelijk gemaakt door:

Contact


Adres
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
info@asterixtrackmeeting.nl


Route


Met de trein

Uitstappen op station Eindhoven. Vanaf daar kun je verschillende bussen nemen en is het 10-15 minuten.
Georganiseerd door Eindhovense Studenten Atletiek Vereniging Asterix

HarryMatthijs


Bente
Wedstrijdsecretaris


Naomi


Lianne


Casper
Voorzitter